Siirry pääsisältöön

Rimmel Lasting Finish 25H: Peitevoide + MeikkiPuuteri Arvostelu ja Demo

"Rimmel Lasting Finish 25H" : Peitevoide ja MeikkiPuuteri Arvostelu ja Demo!


KPPK - Kevyt, peittävä, pitkäkestoinen, kerrostettava.


Ooh la la, olen rakastunut! Jos haluat nähdä miksi niin Klikkaa Playtä. ;)
Ja lue Arvostelu alta.Peitevoide 
9/10

Maksimaalisen peittävä marketti peitevoide! Rimmelin  Lasting Finish Concealer ( omani on sävyssä 010 Porcelain {Posliini}) on peitevoiteiden Chris Hemsworth vaalea, vahva ja kova kroppainen, eikun...? Heh, siis...Pointtini on että tämä peitevoide oikeasti peittoaa naaman pahikset, tummat silmän aluset ja näpyt ja kestää kokopäivän!
Ainoana miinuksena on kovuus, eikä sekään ole iso miinus sillä siveltimen/sormen voi ensi kostuttaa vaikka MAC'in Fix+:lla ja voila!

Meikkipuuteri
9/10

Paketin nerokkuus! Tässä rasiassa on ilmastointi ja peili sekä hyvä laatuinen sieni. Erikoista tässä on että voit käyttää puuteria märällä tai kuivalla sienella riippuen käyttötarkoituksesta, ihon kuivuudesta/rasvaisuudesta ja mitä juuri sinä päivänä huvittaa. ;)
En löydä tästä Lasting Finish 25H meikkipuuterista mitään muuta negatiivista kuin rasian värin, kirkas punainen ei oikein iske ja saa mahtavan tuotteen vaikuttamaan halvemmalta kuin mitä se on.

Suositukset & Varoitukset
Suosittelen poikkeamaan Rimmelin hyllyllä testaamassa näitä tuotteita - mutta varoitus kun Lasting Finish 25h sarjaa kerran kokeilee siihen jää koukuun. ;)


Kiitos Rimmelille tästä testi duosta!
http://fi.RimmelLondon.com


C O N T A C T   M E
Ota yhteyttä, vaikka tuotteesi kokeilu mielessä :
ElvenSpirit@gmail.com

K A M E R A : Canon EOS M, 18 megapx

E D I T O I N  : http://bit.ly/VegasPro13B L O G I
MeikkiBeibi ~ http://meikkibeibi.blogspot.fi

F A C E B O O K
https://www.facebook.com/MeikkiBeibi

I N S T A G R A M
meikkibeibi ~ http://instagram.com/meikkibeibi

T W I T T E R
@Freywyn ~ https://twitter.com/Freywyn

T U M B L R
http://www.meikkibeibi.tumblr.com

F L I C K R
http://www.flickr.com/photos/meikkibeibi

Y O U T U B E
http://www.youtube.com/user/meikkibeibi

xoxo,
♥ Niina 

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Puhdas+ Kollageeni & Beauty Oil

Kollageeni (Collagen) on tämän hetken It-Tyttö, sitä näkee joka puolella ja kaikki haluavat sitä.


Votkut voisivat sanoa tätä hypetettyä kauneustuotetta/ravintolisää yliarvostetuksi - mutta se ei ole sitä missään määrin! Kollageeni on osa kehoamme, kirjaimellisesti 30% proteenista kehossamme on kollageenia. Nuorena sitä on runsaasti ja 25-vuotiaana tuotanto alkaa vähentyä elimmistössämme ja 40-vuotiaana se loppuu kokonaan - ja kaikki alkaa roikkua kohti maata... joko pelottaa. ;)

kauniit pakkau eikö olekin? simppeli, innovatiivinen, tyylikäs, puhdas. Nämä on suunnitellut Joni Kukkohovi eli SuperMoodin & Huippumallihaussa'n Anne Kukkohovi )

Kollageeni tekee ihosta kimmoisan, se rakentaa ja kosteuttaa ihoa - ja saa sen näyttämään kiinteämmältä ja sileämmältä. Bloginpitäjä itse on nyt 33-vuotias joten ihon kimmoisuus on jo se äärettömän tärkeä asia - muita kollageenista innostuneita ovat esimerkiksi Lucy Liu (Sherlock NYC), Beyonce (Queen Bey!) ja Jennifer Aniston (Friends).

Ko…

LUMENE Longwear Blur Foundation Meikkivoide

Sain toissapäivänä LUMENElta Joulupaketin jonka sisältä paljastui muun muassa LUMENEn "Longwear Blur Foundation" Meikkivoide ja "CC Color Correcting & Blurring Primer" pohjustusvoide!


Omasta takaa minulla jo olikin tuota Pitkäkestoista Meikkivoidetta sävyssä 0 Valon Hehkua (Light Ivory) joka on todella vaalea ja sopii kasvoihini ihanasti - kehon väriin vähän vähemmän. Joten olin innoissani kokeilemassa sävyä 1 Kultahiekka (Classic Beige)! En ollut myöskään törmännyt Lumenen nuden sävyiseen primeriin aikaisemmin, joten sormet syyhysivät päästä sillä leikkimään.


MAKEUP REVOLUTION haalinta (Kuvat & Video)

MAKEUP REVOLUTION haalinta! Kuulin tosiaan toisen kauneus tubettajan  ( HennaL, holla! ;) ) kautta Makeup Revolutionin tuotteista ja en voinut olla kokeilematta! MUR on uusi tulokas meikki maailmaan ja mikä näissä tuotteissa on ihanaa on hinta-laatusuhde! Esimerkiksi Urban Decaytä, Stilaa, MACia ja TooFacea duuppaavat tuotteet ovat ihanan pigmettisiä ja helposti levittyviä... ei voi olla kuin ostamassa. Tässä siis minun eka tilaukseni MURilta, ja toka tilaus on juuri tekeytymässä. ;)
1. What You Waiting For? Limited Edition Luomiväri Paletti7.20€ What You Waiting For? Paletti - 12 shimmeristä/hohtavaa pehmeää luomiväriä ja 6 ihanaa neutraalia mattaa luomiväriä. Suosikkini:  Can't Find The Brakes, Million Dollar Contract (M), Hot Track (M), Brand New Fans (M) ja Take a Chance.
Swatchit / Värinäytteet ( sori känny-kuvien laatua, mun ihanan kameran liitäntäjohto jäi maalle, pyhyy! :/ )Blendaantuvat hyvin keskenään, jopa nuo matat mikä onkin jo aikamoinen suoritus, pientä putoilua on mut…