sunnuntaina, elokuuta 31

IdHair Colour Bomb "Caffe Latte" Demo ja Arvostelu

IdHair Colour Bomb "Caffe Latte" Demo ja Arvostelu! 


Arvostelu :

IdHairin Colour Bomb ( Väripommi ) on mielestäni niin ihanassa paketissa, värihoitoaineena/värin syventäjänä se tulee hoitoaineen paketissa; Olen aina rakastanut musta/hopea yhdistelmää joten Colour Bomb hivelee silmää, sitten kun lisäämme siihen maitokahvin väriä niin graafinen artisti minussa rakastuu!

Caffe Latte ( Maitokahvi ) on putelista tullessaan vaarallisen tumman väristä ja siksi teinkin ensin pienen kokeen leikkaamalla hiussuortuvan ja kokeilin väriä siihen. Käytin kokeiluun turhan vähän tuotetta joten ensikerralle tiesin laittaa enemmän. :)

3 minuuttia hiuksissa  / 10 minuuttia hiuksissa


15 minuuttia hiuksissa  / Huuhdeltu ja kuivattu hiussuortuva


Colour Bomb on helposti levitettävä, käytin itse suojaavia muovihanskoja, mutta en tiedä oliko se tämän värin kanssa tarpeen jos kätesi eivät ole kuivat ( ehdottomasti käyttäisin suojakäsineitä räväkämpiä väriä kuten liilaa ja punaista käyttäessä ). Lowlightsit oli yllättävän helppo tehdä itse kun jakoi hiuksia ensin osiin ja värjäsi raitoja vasta sitten ( näkyy videolla hyvin ). Tein hiusteni alaosan ensin sillä Caffe Latten vaikutus aika on vain 15 minuuttia maksimissaan - aion tehdä hiusten yläosan eri kerralla.

Lopputulos oli ihana! Platina hiuksilleni Caffe Latte oli juuri oikea valinta, väri on maitokahvimainen eli ei lämmin vaan viileämpi tummanvaalea, en tohtisi sanoa vaaleanruskeaksi näin platinanvaaleassa päässä. ;) Olen värjännyt hiuksia platinaksi noin 6 kertaa ja Caffe Latte suoriutui tuosta tummennuksesta hienosti menemättä ollenkaan oranssiin tai kellertävään ( kuten videosta näkyy! ). Käytin videolla olevassa demossa enemmän tuotetta kuin kokeilu hiussuortuvaan joten väri oli raidoissa tasainen.

Sävy-värjäyksestä on nyt viikko ja raidat ovat haalistuneet, luulenpa että sävytän niitä uudestaan kun väri on täysin lähtenyt/haalistunut.

Colour Bomb sävytettä mainostetaan juuri oikein hiusvärin pelastajaksi kampaamo käyntien välillä. Se ei siis ole kestoväri eikä oikein kevytvärikään - vaan sävyttävä hoitoaine, jota voi käyttää esimerkiksi kerran viikossa koko päähän shampoo-pesun jälkeen, ja voit olla varma että sävysi säilyy rikkaana kokoajan kunnes pääset seuraavaksi kampaamoon juurihoitoon. ;) Eikä noin 13€ hintalappu riko budjettia.

Katso video-tutoriaali alla, ja jos vain viitsit klikkaa peukkua ylös ja liity kanavani seuraajaksi. :)


torstaina, elokuuta 28

SUOSITUS

Uusi lookki, Uudet meikit

Blogi on nyt saanut uuden minimalistisemman lookin. Ja tarkoituksena on jakaa taas blogissa meikkivinkkejäni sekä youtube videoitani kauneud...